BonVisie, voor kwaliteit en financieel inzicht

Wie is BonVisie

BonVisie is opgericht door Frans Bon. Naast eigen kennis en ervaring beschik ik over een professioneel netwerk. Daardoor is het mogelijk om u en uw bedrijf zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren in het nemen van de juiste financiële beslissingen.

Mijn missie is voor zowel ondernemer als particulier meer financieel inzicht te verschaffen in de financiële situatie, waardoor veel kosten bespaard kunnen worden. Ik help u met het beperken van de financiële risico’s en u daardoor financieel succesvoller te maken. Als financieel adviseur ondersteun ik graag particulieren, MKB bedrijven, middelgrote ondernemingen en instellingen.

De financiële adviseur die met u meedenkt

Voor mij is het belangrijk dat u er voordeel aan heeft dat we samenwerken. Vertrouwen en kwaliteit is voor mij zeer belangrijk. Ik verdiep me graag in u, in uw bedrijf en uw bedrijfscultuur, zo heb ik al veel bedrijven leren kennen. Ik kan goed luisteren naar uw vragen, wensen en passie, waardoor ik goed kan helpen met het vertalen van uw plannen en ambities naar concrete resultaten. Ook denk ik met u mee bij het analyseren en oplossen van uw financiële issues. Wie is BonVisie?

Neem vrijblijvend contact op!

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op op door een e-mail te sturen of te bellen met

Frans Bon

Ik ben initiatiefrijk en analytisch met brede kennis en passie voor zaken op financieel, boekhoudkundig, en procesmatig gebied. Ik ben enthousiast, inlevend en weet ondernemers op heldere wijze antwoord te geven op vragen.

Tijdens mijn studie MBA en SPD bij Marcus Verbeek in Amsterdam heb ik veel ervaring op gedaan bij administratie- en accountantskantoren. Daarna heb ik jarenlang gewerkt als floorbroker en marketmaker op de optiebeurs in Amsterdam. Bij ING heb ik bankervaring opgedaan door vele jaren in verschillende financiële en adviserende functies te werken. In die periode heb ik veel financiële opleidingen gevolgd, waaronder de postgraduate opleiding Treasury Management & Corporate Finance waarvoor ik in 2015 ben afgestudeerd. Door mijn brede financiële kennis, jarenlange financiële ervaring en de in 2018 gevolgde opleiding Financiële Planning ben ik de ideale sparringpartner voor bedrijven en particulieren die onafhankelijk financieel advies en begeleiding goed kunnen gebruiken. Ik kan u goed helpen in het in kaart brengen van de financiële conditie van u privé, uw bedrijf, maar ook in het vervolgtraject hiervan.

Vertrouwen en kwaliteit is voor mij zeer belangrijk. Elk advies van mij is onafhankelijk en heeft geen ander doel dan u zo goed mogelijk te adviseren. Mijn enige inkomsten zijn de aan u gedeclareerde uren en dit waarborgt een echt onafhankelijk advies voor u.

frans-bon-visie
frans-bon-visie