BonVisie, voor kwaliteit en financieel inzicht

Wie is BonVisie

BonVisie is opgericht door Frans Bon. Naast zijn eigen kennis en ervaring beschikt BonVisie over een professioneel netwerk. Daardoor is het mogelijk om de klant zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren in het nemen van belangrijke financiële beslissingen.

Onze missie is de klant meer financieel inzicht te verschaffen in de financiële situatie, waardoor veel kosten worden bespaard en meer een onderbouwde beslissing genomen kan worden. Wij helpen jou met het beperken van de financiële risico’s en daardoor financieel succesvoller te worden.

De financiële specialist die meedenkt

Voor ons is het belangrijk dat je voordeel hebt aan onze samenwerking. Vertrouwen en kwaliteit is voor ons zeer belangrijk. Wij verdiepen ons graag in jou, jouw bedrijf en de bedrijfscultuur, zo hebben we al veel bedrijven leren kennen. We kunnen goed luisteren naar jouw vragen, wensen en passie, waardoor we goed kunnen helpen met het vertalen van de plannen en ambities naar concrete resultaten. Ook denken wij graag mee bij het analyseren en oplossen van financiële issues.

Neem vrijblijvend contact op!

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op op door een e-mail te sturen of te bellen met

Frans Bon

“Inzicht in cijfers en een plan zijn de basis van het succes van een onderneming”

Frans is een ondernemende en gedegen financieel specialist. Frans is initiatiefrijk en analytisch met brede kennis en passie voor zaken op financieel, boekhoudkundig, en procesmatig gebied. Is empathisch en weet met zijn enthousiasme ondernemers op heldere wijze antwoord te geven op vragen.

Tijdens zijn studie MBA en SPD bij Marcus Verbeek in Amsterdam heeft hij veel ervaring op gedaan bij administratie- en accountantskantoren. Daarna heeft Frans jarenlang gewerkt als floorbroker en marketmaker op de optiebeurs in Amsterdam. Bij ING heeft hij bankervaring opgedaan door vele jaren in verschillende financiële en adviserende functies te werken. In die periode heeft hij ook meerdere financiële opleidingen gevolgd, waaronder de postgraduate opleiding Corporate Finance & Treasury Management aan de VU in Amsterdam waar hij in 2015 is afgestudeerd. Door zijn brede financiële kennis, jarenlange financiële ervaring en de in 2018 gevolgde opleiding Financiële Planning is hij de ideale sparringpartner voor bedrijven die onafhankelijk financieel advies en begeleiding goed kunnen gebruiken. Hij kan goed helpen met het in kaart brengen van de financiële conditie van bedrijven en de economische waardering daarvan, maar ook in het vervolgtraject.

Vertrouwen en kwaliteit is voor BonVisie zeer belangrijk. Elk advies van ons is onafhankelijk en heeft geen ander doel dan de klant zo goed mogelijk te adviseren. De inkomsten van BonVisie zijn hoofdzakelijk de aan de klant gedeclareerde uren en dit waarborgt een echt onafhankelijk advies.

frans-bon-visie
frans-bon-visie