Referenties

Rick – Onderneming MKB+

Snelle reactie op onze vraag. Fijn contact gehad. Vakkundig advisering en overzichtelijk rapport ontvangen. (waardebepaling bedrijf)

Paul – Onderneming MKB+

Prima financieel advies ontvangen bij de waardebepaling van mijn bedrijf.

Gert – Particulier

Voor aankoop van mijn appartement kon ik niet goed overzien welke stappen er gezet moesten worden en welke impact de nieuwe hypotheek zou hebben op mijn financiën. Frans heeft mijn zorgen weggenomen door goed naar mij te luisteren en samen met mij  de hypotheekaanvraag verzorgd. Door zelf de hypotheekaanvraag te doen heb ik meer financieel inzicht gekregen en heb ik meer dan € 1.500,- bespaard. Het loont om samen met Frans zelf uw hypotheek te regelen. Mocht u vragen hebben dan kunt u Gert bellen op 06-19919399.

André – Onderneming ICT

Frans werkte onder mijn verantwoordelijkheid als interim treasurer in de afgelopen twee maanden. Hij hield zich binnen ons team voornamelijk bezig met het optimaliseren van cash management analyses, verbeteren van procedures en managementrapportage. Frans heeft daarbij zijn bekwaamheid laten blijken. De accuraatheid en snelheid waarmee Frans zijn werkzaamheden heeft volbracht was boven verwachting. Frans is een geïnteresseerde, vrolijke en bovenal capabele collega en ik kan hem aanbevelen aan een toekomstige opdrachtgever/werkgever.

Wolfgang – Onderneming Groothandel

Vanwege mogelijke structuurwijzigingen in onze onderneming diende er een waardering te geschieden. Onze accountant heeft BonVisie, Frans Bon, aangeraden voor deze waardering, aangezien dit een specialisatie op dit gebied vereist. We zijn zeer tevreden over de geleverde prestaties , binnen enkele werkdagen de gevraagde waarderingen ontvangen, waarbij naast de bijna standaard Discounted Cashflow ook andere modellen zoals EBITDA en Rentabiliteit zijn toegepast. We konden het voor ons gunstige resultaat verdedigbaar gebruiken. Samengevat prettige samenwerking en snel en helder resultaat.

Ruud – Ondernemer

Het Financieel Plan heeft mij een concreet en volledig beeld gegeven van onze financiële situatie en gevolgen bij meerdere situaties, zoals arbeidsongeschiktheid en overlijden. Dit plan heeft ons gesteund de stappen te zetten om ons te beschermen tegen getoonde risico’s.

Paul – Onderneming MKB+

Frans is dé financiële specialist die ik u van harte aanbeveel. Hij heeft de financiën van mijn bedrijf doorgelicht en kwam met de nodige tips waardoor mijn bedrijf minder werkkapitaal nodig heeft en daardoor veel geld bespaar. We profiteren zelfs van betalingskortingen van onze leveranciers. Daarnaast heeft Frans, als financiële planner, mijn privé financiën in een overzicht gepresenteerd, waardoor ik direct kon zien hoe ik er privé voorsta en waar de risico’s liggen. Elk jaar laat ik Frans mijn financiën scannen, zeg maar een soort APK, zodat we altijd up-to-date zijn.

Neem vrijblijvend contact op!

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op op door een e-mail te sturen of te bellen met