Referenties

Financiële administratie

Hanna – Particulier

Frans heeft mij op voortreffelijke wijze bijgestaan om na het overlijden van mijn man, de financiële administratie te reorganiseren. Ook heeft hij de aangifte erfbelasting en de andere belastingaangiften samen met mij geregeld. Zijn professionaliteit en warme persoonlijkheid waren een enorme steun. Ik kan Frans van harte aanbevelen.

Hypotheek voor aankoop appartement woning

Gert – Particulier

Voor aankoop van mijn appartement kon ik niet goed overzien welke stappen er gezet moesten worden en welke impact de nieuwe hypotheek zou hebben op mijn financiën. Frans heeft mijn zorgen weggenomen door goed naar mij te luisteren en samen met mij  de hypotheekaanvraag verzorgd. Door zelf de hypotheekaanvraag te doen heb ik meer financieel inzicht gekregen en heb ik meer dan € 1.500,- bespaard. Het loont om samen met Frans zelf uw hypotheek te regelen. Mocht u vragen hebben dan kunt u Gert bellen op 06-19919399.

(Interim) Treasury

André – Onderneming ICT

Frans werkte onder mijn verantwoordelijkheid als interim treasurer in de afgelopen twee maanden. Hij hield zich binnen ons team voornamelijk bezig met het optimaliseren van cash management analyses, verbeteren van procedures en managementrapportage. Frans heeft daarbij zijn bekwaamheid laten blijken. De accuraatheid en snelheid waarmee Frans zijn werkzaamheden heeft volbracht was boven verwachting. Frans is een geïnteresseerde, vrolijke en bovenal capabele collega en ik kan hem aanbevelen aan een toekomstige opdrachtgever/werkgever.

Waardering onderneming

Wolfgang – Onderneming Groothandel

Vanwege mogelijke structuurwijzigingen in onze onderneming diende er een waardering te geschieden. Onze accountant heeft BonVisie, Frans Bon, aangeraden voor deze waardering, aangezien dit een specialisatie op dit gebied vereist. We zijn zeer tevreden over de geleverde prestaties , binnen enkele werkdagen de gevraagde waarderingen ontvangen, waarbij naast de bijna standaard Discounted Cashflow ook andere modellen zoals EBITDA en Rentabiliteit zijn toegepast. We konden het voor ons gunstige resultaat verdedigbaar gebruiken. Samengevat prettige samenwerking en snel en helder resultaat.

Financieel Plan

Fred – Particulier

In het voorjaar van 2018 heb ik, Drs. Fred Balm, meerdere gesprekken gehad met Frans Bon van de consultancy organisatie BonVisie, met betrekking tot mijn hypotheek en financiën. Ik had me geen betere adviseur kunnen wensen! Frans is een echte professional met inlevingsvermogen, zeer toegankelijk en hulpvaardig, praktisch en positief. Hij weet direct vertrouwen te creëren en is eerlijk en duidelijk in zijn advies. Door zijn oprechte interesse en motivatie weet hij mensen te voorzien van een gedegen Financieel Plan en te inspireren tot vernieuwde inzichten. Zijn integere en persoonlijke aanpak heb ik bijzonder gewaardeerd. Zijn ondersteuning is wat mij betreft goud waard!

Financieel Plan

Ruud – ZZP’er / Particulier

Het Financieel Plan heeft mij een concreet en volledig beeld gegeven van onze financiële situatie en gevolgen bij meerdere situaties, zoals arbeidsongeschiktheid en overlijden. Dit plan heeft ons gesteund de stappen te zetten om ons te beschermen tegen getoonde risico’s.

Financieel Overzicht

Paul – Onderneming MKB+

Frans is dé financiële specialist die ik u van harte aanbeveel. Hij heeft de financiën van mijn bedrijf doorgelicht en kwam met de nodige tips waardoor mijn bedrijf minder werkkapitaal nodig heeft en daardoor veel geld bespaar. We profiteren zelfs van betalingskortingen van onze leveranciers. Daarnaast heeft Frans, als financiële planner, mijn privé financiën in een overzicht gepresenteerd, waardoor ik direct kon zien hoe ik er privé voorsta en waar de risico’s liggen. Elk jaar laat ik Frans mijn financiën scannen, zeg maar een soort APK, zodat we altijd up-to-date zijn.

Financieel Plan

Marc – Particulier

Mijn privé administratie bijhouden is, zoals zo velen niet echt mijn ding. De post sorteer ik en berg het op in mappen. Weggooien doe ik niet. Het resultaat: mappen vol met polissen en pensioenvoorzieningen. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Ik wist niet waar ik aan toe was: wat moet ik met die polissen en hoe sta ik er voor met mijn pensioenopbouw? Zou ik eerder kunnen stoppen met werken en wat heeft dat voor consequenties? Frans heeft alles doorgelopen en een en ander overzichtelijk voor mij op papier gezet. Tevens heeft hij ons goed geadviseerd en gerustgesteld: wij staan er goed voor. Het was prettig samenwerken met Frans: hij is rustig, betrouwbaar en serieus. Dat Frans onafhankelijk werkt maakt het dat zijn adviezen voor ons op maat gesneden zijn en waar wij mee verder kunnen.

Bedankt Frans!

Aankoop woning

Katja – Particulier

Voor aankoop van mijn appartement kon ik niet goed overzien welke stappen er gezet moesten worden om een goede beslissing te nemen. Frans heeft mijn zorgen weggenomen door goed naar mij te luisteren en op een rustige en heldere manier heeft hij mij kunnen uitleggen welke stappen gezet moeten worden, waardoor ik met een gerust hart en met een financieel overzicht verantwoord het appartement kon kopen.

Levensverzekering

Yvonne – Particulier

We hebben een levensverzekeringpolis met maandelijkse inleg welke gekoppeld is aan de lopende hypotheek, maar wisten eigenlijk niet goed waarvoor we aan het betalen waren en wat voor een polis dit is. Frans heeft ons duidelijk uitgelegd waarvoor de polis bedoeld is, wat de kansen zijn en waar de risico’s liggen. Tevens heeft hij ons tips gegeven welke mogelijkheden er zijn met deze lopende polis en onze hypotheek.

Aankoop woning

Josefien – Particulier

Aangezien ik geen verstand heb van hypotheken heeft Frans Bon mij geadviseerd bij de aankoop van een woning. Hij heeft mij op een duidelijke en rustige manier alles uitgelegd zodat het allemaal voor mij helder is geworden. Ik heb Frans leren kennen als een integer persoon met veel verstand van zaken.

Neem vrijblijvend contact op!

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op op door een e-mail te sturen of te bellen met