Particulieren

Een overzichtelijk financieel plan

Bij een financieel plan worden meerdere toekomstscenario’s uitgewerkt, waarbij wordt gekeken hoe uw besteedbare inkomen zich ontwikkelt in de loop van de tijd. Wanneer blijkt dat deze ontwikkeling ongewenst is, kunnen we nu al adviezen geven om een gunstiger inkomensbeeld te krijgen.

Het basisscenario gaat uit van een lang en gezond leven zonder grote mee- of tegenvallers, waarbij wordt doorgewerkt tot aan de AOW-datum. Daarnaast kunnen we arbeidsongeschiktheid / ziekte, werkloosheid, schenken / erven of eerder stoppen met werken doorrekenen.

Telkens kunnen we samen met u vaststellen of de inkomensontwikkeling gewenst is of niet, en kunnen wij adviseren welke maatregelen genomen kunnen worden om het beeld gunstiger te krijgen.

Vermogensopbouw

Wanneer de inkomsten de uitgaven overtreffen houdt u geld over. Dit spaargeld kan op meerdere manieren renderen. Maar welke manier past het beste bij u en uw situatie? Heeft u een spaardoel of is het gewoon een buffer voor onvoorziene omstandigheden?

Met de huidige lage spaarrentes zijn veel mensen op zoek naar alternatieven. De hypotheek aflossen kan een mogelijkheid zijn, maar ook crowdfunding biedt mogelijkheden. Daarnaast kan gedacht worden aan energiebesparende mogelijkheden voor eigen woning. Bij vermogens vanaf € 200.000,- is een Spaar BV wellicht een optie. Alternatieven genoeg, maar welke past het beste bij u en uw situatie?

BonVisie kan u inzicht geven in de gewenste ontwikkeling van uw vermogen en de daarbij behorende verdeling van uw vermogen over verschillende beleggingscategorieën.

Second opinion

Bij het nemen van financiële verplichtingen is vaak sprake van:

  • onvoldoende bedenktijd
  • geen klik met adviseur
  • geen gelijkend warenonderzoek
  • lastig lezen van aangeboden informatie
  • zonder overleg accepteren van voorgelegde overeenkomsten

Een verkeerde keuze hierin heeft vaak grote gevolgen. Een second opinion bij BonVisie voorkomt financiële ellende in de toekomst.

Financieel product uitleg, werking en uw risico

Heeft u financiële producten in het verleden afgesloten, bijv. bij uw hypotheek of voor uw pensioen? Wilt u weten wat het product doet en welke risico’s u loopt? Neem contact met mij op en stuur uw polis per mail met uw vraag.

De financiële adviseur die met u meedenkt

Kwaliteit en integriteit zijn voor BonVisie zeer belangrijk. Ik ben oprecht geïnteresseerd in u en uw financiële situatie en kan goed luisteren naar uw vragen, wensen en passie. Ik help u met uw financieel plan, bij de keuze van het juiste product voor u vóór het afsluiten, maar ook in uitleg van in het verleden afgesloten product.

Neem vrijblijvend contact op!

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op op door een e-mail te sturen of te bellen met

Frans Bon

Ik ben initiatiefrijk en analytisch met brede kennis en passie voor zaken op financieel, boekhoudkundig, en procesmatig gebied. Ik ben enthousiast, inlevend en weet ondernemers op heldere wijze antwoord te geven op de vragen.

Tijdens mijn studie MBA en SPD bij Marcus Verbeek in Amsterdam heb ik veel ervaring op gedaan bij administratie- en accountantskantoren. Daarna heb ik jarenlang gewerkt als floorbroker en marketmaker op de optiebeurs in Amsterdam. Bij ING heb ik bankervaring opgedaan door vele jaren in verschillende financiële en adviserende functies te werken. In die periode heb ik veel financiële opleidingen gevolgd, waaronder de postgraduate opleiding Treasury Management waarvoor ik in 2015 ben afgestudeerd. Door mijn brede financiële kennis, jarenlange financiële ervaring en de in 2018 gevolgde opleiding Financiële Planning ben ik de ideale sparringpartner voor bedrijven en particulieren die onafhankelijk financieel advies en eventueel begeleiding goed kunnen gebruiken. Ik kan u goed helpen in het in kaart brengen van de financiële conditie van uw bedrijf, u privé, maar ook in het vervolgtraject hiervan.

frans-bon-visie
frans-bon-visie